communications relay login

Bridge Commander Tech Support

Started By:
Adster94, Thu 04 Aug, 2016 8:51 PM
Views:
25922
Replies:
32
    • Live Long and Prosper
      Common (10 Points)

      Be a registered user for one year

      Unlocked Wed 08 Sep, 2021 12:06 AM

      96.74% have received this achievement

    • My 2 Cents
      Common (10 Points)

      Post in a forum topic

      Unlocked Mon 07 Sep, 2020 6:01 PM

      43.23% have received this achievement

    ACHV. Points
    20
    Reputation
    0
    Join Date
    Sep 07 2020
    Posts
    3
    0
    • Users who disliked
    • None
    0
    • Users who liked
    • None
    Reply With QuoteQuote
    #31
    I'll try some things with that, thanks for the help.
    • My 2 Cents
      Common (10 Points)

      Post in a forum topic

      Unlocked Thu 05 Nov, 2020 12:02 AM

      43.23% have received this achievement

    ACHV. Points
    10
    Reputation
    0
    Join Date
    Nov 04 2020
    Posts
    1
    0
    • Users who disliked
    • None
    0
    • Users who liked
    • None
    Reply With QuoteQuote
    #32
    Hi, i am trying to run Bridge Commander in my Win 10, but i am suffering from a choppy fps already related in this forum.

    I tried all the suggestions but nothing happens, the animations lag continues.




    I appreciate if someone helps.


    Edit: Sorry if something is wrote wrong
    • My 2 Cents
      Common (10 Points)

      Post in a forum topic

      Unlocked Fri 23 Jul, 2021 6:06 AM

      43.23% have received this achievement

    ACHV. Points
    10
    Reputation
    0
    Join Date
    Jul 23 2021
    Posts
    1
    0
    • Users who disliked
    • None
    0
    • Users who liked
    • None
    Reply With QuoteQuote
    #33
    hi, i'm trying to run bridge commander on windows 10, installer works fine and i've installed the game, however whenever i run bridge commander it goes black, then "st.bc.exe has stopped working" pops up. is there a fix for this? i've tried disabling vsync, changing my resolution, uninstalling and reinstalling several times, basically everything in this thread, restarting my pc, and i'm even considering simply using a vm to run it. does anyone know why this is happening or how to fix it?